Op zoek naar ondernemer zoekt ondernemer?

   
   
 
ondernemer zoekt ondernemer
Antea Participaties voor Ondernemers Antea Participaties.
Als u als ondernemer een of meer van de volgende situaties herkent, dan kan Antea Participaties u wellicht van dienst zijn.: U zou als directeur/grootaandeelhouder graag een deel van uw aandelenbezit te gelde willen maken.; U ziet kans een bedrijf te kopen en daar als directeur/aandeelhouder actief te zijnmaar, voor de financiering van de koopsom zoekt u een financiƫle partner.;
tankpas ondernemers
Duurzaam geld zoekt ondernemer: matchmaking-event voor financiers en ondernemers.
Je wilt radicaal verduurzamen, je duurzame business opschalen, of je hebt een innovatief idee. Klop je dan aan bij je bank, ga je voor crowdfunding, of is jouw plan interessant genoeg voor een durfinvesteerder? Tijdens de ontbijtsessie Duurzaam geld zoekt ondernemer' op 28 juni in Utrecht ontmoet je hen allemaal!
tankpas ondernemers
Ondernemer zoekt partner, een man of vrouw.
088 1997 000 dagelijks t/m 22.00 uur. Ondernemer en op zoek naar een relatie? Ondernemers die kiezen voor relatiebemiddeling van PartnerSelect weten wat ze willen: een gelukkige relatie. En geen gekkigheid. De voordelen van een gelukkige relatie. Bent u zelfstandig ondernemer, zaakvoerder of bedrijfsleider?
zelfstandig ondernemer hypotheek
Staatsbosbeheer zoekt ondernemers.
Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd of met ons Contactpunt Ondernemers. Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor de Spokeplas, een dagrecreatieterrein met een zwemplas met strand in Noordwolde FR. Staatsbosbeheer zoekt creatieve ondernemers die kansen zien om in het uitgestrekte natuurgebied Horsterwold bij Zeewolde nieuwe initiatieven te starten.
herbalife shake ingredienten
Vraag Zoekt Antwoord.
ondernemer hypotheek
Duurzaam geld vond ondernemer.
Hoog tijd dat deze twee kampen elkaar ontmoeten. Op 28 juni 2018 organiseerde MVO Nederland daarom samen met Oneplanetcrowd en de Rabobank het matchmaking-evenement: Duurzaam" geld zoekt ondernemer. Op deze zonnige ochtend in de Social Impact Factory in Utrecht draaiden we de rollen om: niet de ondernemers pitchten hun businessplannen, maar vijf financiers presenteerden hun duurzame propositie.
hypotheek als ondernemer
Investeerder Michael Lucassen TIIN Capital zoekt ondernemers met passie Sprout.
Wanneer moet ik als ondernemer wel, en wanneer vooral niet bij jullie aankloppen? Bij TIIN investeren we uitsluitend in Nederlandse bedrijven met een schaalbaar businessmodel. Belangrijk is dat de ondernemer achter deze bedrijven gepassioneerd is en een heldere visie heeft waar zijn of haar markt naartoe gaat.
Adverteren Google
Technologie zoekt ondernemer MKB-Nederland Meer informatie.
Ondernemers die zijn geĆÆnteresseerd in een technologie kunnen via het contactformulier op de website de gevraagde gegevens naar TNO sturen. Binnen twee werkdagen neemt TNO contact op om de mogelijkheden te bespreken. MKB-Nederland steunt het initiatief Technologie zoekt ondernemer van haar kennispartner TNO.
Bureau

Contacteer ons