Resultaten voor ondernemer zoekt ondernemer

   
   
 
ondernemer zoekt ondernemer
Idee zoekt ondernemer: Signífik.
Alleen in Nederland heeft nog geen ondernemer dit opgepakt. De verpakkingsvrije supermarkt is een idee dat een ondernemer zoekt. Ben je ondernemend, heb je serieuze interesse om een verpakkingsvrije supermarkt op te starten, en heb je zin om wat te brainstormen?
bank met kussens
Technologie Zoekt Ondernemer Technologie Zoekt Ondernemer TNO.
ondernemer detailhandel
Technologie zoekt ondernemer MT.nl.
Niet omdat er geen belangstelling meer zou zijn integendeel, maar omdat we steeds vaker de vraag kregen of er buiten die ene dag in het jaar om geen mogelijkheden waren om in ons winkeltje te kijken. Daarom riepen we een nieuwe online portaal in het leven: Technologie Zoekt Ondernemer.
verlicht
Hoe werkt Technologie zoekt Ondernemer? RTL Nieuws.
23 februari 2017 1520.: Hoe werkt Technologie zoekt Ondernemer? TNO Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek is onder de noemer Technologie Zoekt Ondernemer een platform gestart. Dit platform heeft tot doel om innovatieve ondernemers in het MKB te koppelen aan perspectiefvolle productideeën van TNO.
baklijst
Idee zoekt Ondernemer.
Idee Zoekt Ondernemer is hier een antwoord op: eerst zoeken we de ideeën en daarna gaan we op zoek naar ondernemende studenten die daar bij passen. Idee Zoekt Ondernemer stelt ondernemersteams samen om slapende innovaties verder te helpen. Ondernemende studenten gezocht voor startup over Wayfinding.
casino euro
Investeerder Michael Lucassen TIIN Capital zoekt ondernemers met passie Sprout.
Deze vorm van passie kan je als ondernemer een burn-out bezorgen. Chris Zadeh Ohpen: Overtref de verwachtingen en give it all. 3 stappen om je sterker te profileren als bedrijf. Bijna helft Nederlanders vindt bank niet transparant over kosten. 5 schrijftips voor perfecte Nederlandse voice-over teksten. Provincie Noord-Holland zoekt start-ups!
graffiti
Staatsbosbeheer zoekt ondernemers.
Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor de Spokeplas, een dagrecreatieterrein met een zwemplas met strand in Noordwolde FR. Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer die een eigentijdse en gastvrije horecavoorziening wil realiseren in het Diemerbos. Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor recreatiegebied Bernisse, een waterrijk gebied bij Spijkenisse, op steenworp afstand van Brielle en Rotterdam.
Ondernemer, zoek je nog een briljant idee? NRC.
Nou, gewoon, door een Idols achtige datingshow te organiseren om de wetenschap en het bedrijfsleven aan elkaar te koppelen. Vorige week vond de tiende editie van Technologie zoekt Ondernemer plaats, een evenement waar negentien wetenschappers van onderzoeksinstituut TNO innovatieve ideeën presenteren aan een zaal vol ondernemers uit het midden en kleinbedrijf.

Contacteer ons