Meer resultaten voor overname bedrijf

   
   
 
overname bedrijf
Bedrijventekoop.be de grootste bedrijfsovernamesite voor bedrijf overlaten, overname, kopen, kmo.
Specialist in je regio. Te koop aangeboden. Specialist in je regio. Ik wil een. Te koop gevraagd. Specialist in je regio. Te koop aangeboden. Specialist in je regio. De grootste bedrijfsovernamesite van België. Wij verbinden ondernemend België. Altijd het grootste aanbod. Netwerk van adviseurs. Ik wil een. Start je zoektocht hier. Start je zoektocht hier. Start je zoektocht hier. Transport en logistiek bedrijf. Fully integrated indoor outdoor retail design. Goed onderhouden BB in Midden-Frankrijk. Klein exclusief 4 boutique hotel, NR1 in de stad! Tankstations ter overname gezocht. Ondernemende MBI kandidaat zoekt industrieel bedrijf. Ruime bedrijfslocatie/-terreinen gezocht v.a. Interesse in de aankoop van erkende assistentiewoningen. Specialisten in uw regio. Dé grootste bedrijfsovernamesite van België en Nederland. Wil je jouw bedrijf verkopen of ben je juist op zoek naar een bedrijf? Op Bedrijventekoop.be vind je een actueel aanbod van bedrijven die te koop aangeboden of te koop gevraagd worden.
Overnames en fusies De Standaard.
13/09/2018 Agfa wijst vreemd overnamevoorstel af. Agfa heeft een hoogst ongewoon overnamebod van een klein Spaans bedrijf afgewezen. Het is al de tweede keer in nog geen twee jaar dat zich een kandidaat-overnemer aandient. Agfa-Gevaert, Overnames en fusies. 03/09/2018 Ontex wil niet meer weten van een overname.
Belangrijke valkuilen bij een bedrijfsovername Brookz.
Tijdens de overname van het bedrijf heb ik bedongen dat de eigenaar nog zeker een jaar in het bedrijf werkzaam is om van zijn netwerk te profiteren. Dat werpt nu al zijn vruchten af: bij één van zijn klanten, een zwembad hier in de regio, doen zij de verwarming en luchtbehandeling en wij het loodgieterwerk.
De hulp bij overname van een handelszaak of onderneming De Belgische Gids.
Een overname ter uitbreiding van de activiteit doch het overgenomen bedrijf moet tevens voldoen aan de criteria van KMO. Indien de overname betrekking heeft op een eenmanszaak dient de volledige handelszaak overgenomen te worden. Is het over te nemen bedrijf een vennootschap dan moet men de meerderheid van de aandelen overnemen en moet de overnemer het dagelijks beheer uitoefenen, dit mag geenszins uitgevoerd worden door de verkoper van de aandelen.
Verkoop Onderneming Bedrijfsovername OBA.
VERKOCHT Boekhoudkantoor regio Kortrijk Ieper, erelonen 240.000 Euro. VERKOCHT Bouwbedrijf voor sociale huisvesting. VERKOCHT Accountantskantoor omgeving Herentals, erelonen 330.000 Euro. VERKOCHT Aanbieder van interieur inrichtingssystemen. VERKOCHT Recyclagebedrijf actief in ferro en non-ferro metalen. Nichespeler in de productie van lijmen en onderhoudsproducten. Ik wens mijn bedrijf over te laten, klik hier.
Familie Bamps verkoopt bedrijf aan West-Vlamingen Made in Limburg.
Zowel het exportbedrijf als het fruitteeltbedrijf komen voor 100 procent in handen van de groep Vergro met hoofdzetel in Meulebeke West-Vlaanderen. De bedrijfsleiding van Vergro benadrukt dat het personeel van DG mee in de groep wordt opgenomen en dat de verankering van het bedrijf en de werkzekerheid gegarandeerd wordt in de toekomst. Met de overname versterkt Vergro zijn marktpositie in binnen en buitenland. De overname is de beste strategische keuze voor beide bedrijven, stelt Geert Schoofs, bedrijfsleider van de Vergro-site in Sint-Truiden.
Bedrijf overnemen of overlaten Decupere Partners.
Geen enkele detail glipt door de mazen van het net. Zo onderhandelen we onder andere over de waarborgen van uw krediet bij de bank, bemiddelen we bij de overname van uw bedrijf of herbekijken we de structuur van uw vennootschap.
Een uitgebreid relatienetwerk Atkinson.
Een uitgebreid relatienetwerk. Atkinson is sinds 1990 actief als een onafhankelijk kantoor gespecialiseerd in bedrijfsovernames. Hierbij gaat de aandacht vooral naar de begeleiding en adviesverstrekking bij overnames van KMO's. Atkinson kan hierbij terugvallen op een uitgebreid netwerk van zakelijke contacten, o.m.

Contacteer ons