Resultaten voor scan ondernemerstest

   
   
 
scan ondernemerstest
Ondernemen: iets voor mij? UWV Perspectief.
Deze test bekijkt onder andere of je klantvriendelijk bent, doorzettingsvermogen hebt, of je graag wilt leren van anderen en hoe serieus je bent in je ondernemerswens. De site biedt ook informatie voor startende ondernemers. Qredits is een commercieel bedrijf dat leningen verstrekt, maar hun ondernemerstest is gratis, goed en uitgebreid.
Entrepreneur Scan Log in.
Ondernemerstest Solvid Ondernemen.
Hoe ondernemend ben jij? Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemerstest. In ongeveer een kwartier tijd vul je 111 vragen in. Denk niet te lang over de vragen na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout, het helpt jouw zelfinzicht te vergroten. Direct na het afronden van de test ontvang je de uitslag en weet je hoe ondernemend jij bent en wat jouw ondernemersprofiel is. Naast dat deze scan zinvol is voor jezelf, is het een onmisbaar onderdeel in jouw ondernemingsplan. Het helpt jou bij het opstellen van jouw sterke en zwakke punten. Hoe kan je hier als ondernemer het beste mee omgaan en welke strategie kan je met dit ondernemersprofiel het beste volgen om succesvol te worden? Verbeteren van jouw ondernemersvaardigheden. Wij helpen je jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren. Wat zijn jouw sterke en wat zijn jouw aandachtspunten? Deze bespreken we graag met jou tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Test jezelf ikwordzzper.nl.
Als je een test doet, wordt het duidelijk waar jouw kwaliteiten liggen als zzp'er. Verder krijg je inzicht in jouw verbeterpunten en zorg je dat je nog beter van start zal gaan als zzp'er. Speciaal voor jou hebben we een ondernemerstest ontwikkeld. De ZZP Competentiescan geeft je een voorbeeld van het type ondernemer dat je zou kunnen worden. ZZP Competentiescan beknopt rapport. In samenwerking met het Clusius College uit Hoorn en de Universiteit van Wageningen hebben wij een gratis zzp ondernemerstest gemaakt: de ZZP Competentiescan. Deze scan van veertig vragen geeft een beknopt beeld van jouw zzp-profiel.
Entrepreneur Scan Jong Ondernemen.
Dat is ook prima, want bij allen is hun zelfkennis in ondernemerschap enorm gegroeid. Wat is Entrepreneur Scan? Entrepreneur Scan is een wetenschappelijke online ondernemerstest die direct inzicht geeft in de belangrijkste competenties voor het ondernemerschap. Entrepreneur betekent: ondernemende ondernemer.
OndernemerWijzer De OndernemersScan E-Scan Ondernemerstest voor ondernemers.
Fred Boelens Martijn Driessen Edwin Haring Annemieke Hebenaar Jeroen Eggink. Entrepreneur Consultancy Ten Solutions. De E-Scan voor Ondernemers. De E-Scan voor ondernemers is een online scan van uw ondernemerscompetentie. Dit instrument is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar succesvol ondernemerschap dat in 1995 is gestart en continu wordt geëvalueerd. De uitkomst van de E-Scan laat ondernemers zien hoe hun ondernemerscompetentie scoort. Ze zien hun sterke punten. Punten die kunnen worden verbeterd en hoe die kunnen worden ontwikkeld. De E-Scan wordt succesvol ingezet in Nederland, Engeland en Duitsland. In Nederland heeft bijvoorbeeld de Rabobank de E-Scan opgenomen in hun standaard ondernemingsplan, gebruikt het UWV het in haar dienstverlening, hanteert de Kamer van Koophandel het in ondernemersprojecten, gebruiken scholen het in hun onderwijs voor het ontwikkelen van ondernemerschap bij studenten en gebruiken franchise organisaties het in hun beoordeling en begeleiding van hun franchisenemers.
Lek bij ondernemerstest Rabobank NOS.
Lek bij ondernemerstest Rabobank. Aangepast 26-01-2012, 2116.: De Rabobank is getroffen door een lek op een site waar zakelijke klanten van de bank een test konden doen. Duizenden vertrouwelijke rapporten van ondernemers, met daarin informatie over hun competenties en een psychologisch profiel, waren toegankelijk voor alle E-scan-klanten van de bank.
De E-Scan ondernemerstest: Hoe onderneem jij? vrouwen-ondernemen.nl.
In 15 minuten loodst de test je door zon honderd duidelijke vragen. Zodra je klaar bent, krijg je direct een gratis preview van je ondernemersdenkstijlen en je Entrepreneurial Index in het Entrepreneurial Platform op je scherm te zien. Als je wilt, kun je daarna één van de E-Scan pakketten bestellen met onder andere een uitgebreid persoonlijk rapport, persoonlijk advies om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer en toegang tot veel kennis, tips en deskundigheid.

Contacteer ons